Acasă Actualitate Lungu: Vom face tot ce e posibil ca sucevenii sa aiba caldura,...

Lungu: Vom face tot ce e posibil ca sucevenii sa aiba caldura, cu conditia ca ei sa plateasca


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Ion Lungu, primarul Sucevei:



„Avem un audit de performanta la Primaria Suceava, realizat in luna urmatoare de Curtea de Conturi. Sunt tematici stabilite pe iluminat public.

Organele de control intotdeauna cand vin in control trebuie sa gaseasca ele ceva. Ca asa e.

Pe 18 noiembrie, vom avea o analiza a asociatiilor de proprietari. Primaria a mai dat 1 milion de lei care au ajuns la Bioneregy in cont. Imi pare rau ca au fost dezinformari in presa cu sistarea apei calde si a caldurii. Deci de la 1 octombrie au ajuns din incasari si de la Guvern 68,4 % din suma la Bioenergy.

Eu zic ca vom face tot ce e posibil ca sucevenii sa aiba caldura, cu conditia ca ei sa plateasca. Vreau sa facem conventii individuale cu utilizatorul final.

Daca nu vor semna, sucevenii nu vor primi apa calda si caldura. Datoriile populatiei sunt de 15 miliarde lei. Instanta a decis sa faca o expertiza la pierderile tehnice de pe retea. Termica a pus din pix pierderile din acte. Se va face pe toata reteaua expertiza. Instanta a decis asta. Eu sunt de acord sa angajam si noi un expert. Eu zic ca 300 milioane de lei vechi putem sa platim si noi ca sa vedem exact.

Vom face o analiza si in masura cand se va putea, sa putem stimula intr-un fel sau altul. Sunt datorii de 10 milioane de euro de la populatie.

Maine e sedinta extraordinara cu un proiect de hotarare pentru infiintarea unei gradinite cu program prelungit in sediul APM. Nu cred ca putem face nationalizari. Se va putea discuta fara un raport de specialitate. E si pentru noi o prioritate sa face gradinita noua in Obcini.

Voi propune montarea unei nocturne pe Areni pe care apoi sa o putem muta. Voi propune CL acest lucru si in masura cand vom face altul o vom duce pe un stadion nou. Se pare ca mai sunt niste oameni de afaceri interesati sa sprijine fotbalul din Suceava. M-as bucura sa ne putem bate pentru Liga Nationala.

Dragi suceveni, eu sprijin candidatura lui Ponta la candidatura Romaniei. Dl Ponta a ajutat si va ajuta orasul. Am votat in primul tur cu el si voi vota si in al doilea. Dupa cum se contureaza, se pare ca va castiga si e bine sa iasa si cu voturile sucevenilor. Va indemn sa votati cu Ponta.”


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version