Primarul Sucevei, Ion Lungu: Au trecut alegerile si de acum facem doar administratie


Intră acum și în grupul de

ion lungu 5

Conferinta de presa

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:

Pe 27 noiembrie, va avea aloc licitatia pentru reabilitarea zonei centrale a Sucevei. Procedura e cu cerere de oferta si in aceeasi zi se vor deschide ofertele.

E un pas inainte si speram ca putem lucra de la primele zile calduroase ale anului viitor. Vom reabilita in fata Palatului Administrativ cu granit ca si in fata Casei Culturii si reabilitarea strazilor din jurul palatului.

O problema importanta, si ma bucur ca se intampla asta pentru ca am mai spus-o, e Politia Locala. S-a dat Ordonanţa de Urgenţă 65/2014 si de la 1 ianuarie se pot acorda normele de hrana pentru politistii locali. E de 24 lei/zi/persoana. 123 de politisti vor beneficia de acest supliment. Asta inseamna pe total 2015, cam 1,4 miloane lei.

In sfarsit avem un operator la salubritate stradala. Firma DIASIL a castigat procesul cu cei de la Rosal. Am facut trecerea in revista a utilajelor de la inghet. Are 22 de utilaje pregatite si cateva tone de material antiderapant. Sunt bucuros ca au fost aprecieri pozitive la adresa muncii lor.

Au inceput sa apara brazii in Suceava. Exista viata si dupa alegeri si ne pregatim de sarbatorile de iarna. Am adus trei brazi, in centru, Burdujeni si la Primarie. Pe 1 decembrie, vom aprinde luminile in brad si in oras. Nu avem nici un invitat de Ziua Bucovinei.

De acum facem administratie. Au trecut alegerile si facem doar administratie.”


Intră acum și în grupul de