Soferul unei autobetoniere, lasat fara 1.200 de lei de pasagerul pe care l-a luat la ocazie

Un botoşănean în vârstă de 63 de ani, şofer pe o autobetonieră, a fost lăsat fără suma de 1.200 de lei de un pasager pe care l-a luat la ocazie.

Bărbatul a anunţat luni seară agenţii Postului de poliție Păltinoasa despre faptul că în cursul zilei, autori necunoscuți i-au sustras o sumă de bani din mașină.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la ora 19.40, în timp ce conducea o autoutilitară pe ruta Frasin – Suceava, în orașul Gura Humorului, victima a luat la ocazie un pasager care, după ce a ajuns la sensul giratoriu din comuna Păltinoasa l-a rugat să oprească ca să coboare, pentru că dorește să meargă spre Fălticeni.

Conducătorul autobetonierei a oprit după sensul giratoriu, iar persoana în cauză a coborât, însă după circa 300 metri, vcitima a constatat că din portofelul ce se afla între scaune lipsește suma de 1.200 lei.

În cauză s-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului, se mai arată în buletinul de presă transmis de IPJ Suceava.

loading...