O arma de vanatoare, munitie si carne de vanat, „captura” politistilor in urma unei perchezitii pe raza comunei Breaza


Intră acum și în grupul de

Poliţişti ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Suceava au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Breaza, ocazie cu care au descoperit o armă de vânătoare deținută ilegal, mai multe cartușe, dar și de aproximativ 10 kg carne de vânat.

În baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, polițiști din cadrul IPJ Suceava au prins în flagrant, joi, 27 noiembrie, în locuința unei femei de pe raza comunei Breaza, un bărbat de 29 ani, din comuna Moldova Sulița, care avea asupra sa o armă letală în stare de funcționare, prevăzută cu lunetă și amortizor confecționat artizanal și 20 de cartușe deținute ilegal.

foto arma 1

De asemenea, în urma percheziției, polițiștii au găsit într-o ladă frigorifică aproximativ 10 kg carne de vânat. Bărbatul a declarat că vânatul provine de la o cervidă pe care a braconat-o în cursul lunii în zona Pârăul Făgețel de pe raza localităţii Breaza.

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că arma a fost cumpărată de bărbat în 2013 de la un cetățean ucrainean a cărui identitate nu o cunoaște contra sumei de 1.500 lei, în piața din comuna Izvoarele Sucevei.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor  de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, „contrabandă calificată” şi „braconaj cinegetic”, polițiștii ridicând arma, muniţia și carnea de vânat în vederea continuării cercetărilor.

 

 


Intră acum și în grupul de