Presedintele PD Suceava nu vrea fuziune intre PD si PNL

„Fuziune in nici un caz nu poate exista din punctul meu de vedere dar si al colegilor cu care am discutat, nu numai din judetul Suceava si din alte judete”, a precizat Uricec. El a aratat ca “o unificare a celor doua partide presupune multa gindire, mult spatiu, ca timp, in care sa ajungem la o intelegere”.

Liderul democratilor suceveni apreciaza ca principala preocupare a celor doua partide ar trebui sa fie in perioada urmatoare consolidarea la Guvernare si rezolvarea problemelor legate de actul de guvernare si nicidecum fuziunea sau unificarea partidelor.

„Avem un protocol care sta la baza Aliantei D.A., protocol care functioneaza extraordinar de bine si care practic a determinat pina la urma toate structurile decizionale in Romania. Sa te apuci la momentul de fata sa incepi in paralel o bulversare, referitor la aspectul unificarii, fuziunii, inseamna un mare pericol pentru actul de guvernare in primul rind si cred ca nu este momentul sa discutam despre asa ceva acum. Din punctul meu de vedere, si nu numai al meu, cred ca ar trebui mai intii sa ne punem bine pe picioare in ceea ce priveste actul de guvernare, in ceea ce priveste activitatea Aliantei in general si apoi sa ne putem gindi la alte decizii politice pe care vrem sa le luam in viitor referitor la aceste doua partide. Nici bine nu ai intrat intr-o zona in care nu ai apucat sa te consolidezi si te gindesti deja la altceva. Mi se pare din punct de vedere politic o decizie sau o intentie de decizie pre