Venirea sarbatorilor de iarna a intensificat patrularile politistilor. Vezi cate abateri au fost constatate intr-o singura zi


Intră acum și în grupul de

Patrulele polițiștilor sunt tot mai intense odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, într-o singură zi oamenii legii constatând trei abateri, persoanele implicate fiind identificate imediat, iar prejudiciile recuperate.

minor prins de politisti

Ca urmare a patrulelor efectuate de polițiști pe raza județului Suceava duminică, 7 decembrie, în localitatea Frumosu, un bărbat de 37 de ani a fost prins după ce a forţat două uşi de acces într-un magazin mixt și a luat mai multe sticle cu băuturi alcoolice și suma de 72 lei, valoarea totală a bunurilor furate fiind de 300 lei.

Într-un alt caz, polițiștii din Șcheia au identificat două persoane, o mamă și un fiu, care transportau cu o căruță lemne pentru foc, pe raza localității. Ce doi au declarat că au sustras lemnele de pe strada Cascadei din localitate. Lemnul a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Pătrăuți.

Tot în aceeași zi, polițiștii suceveni au reuşit să prevină o faptă de furt prin prinderea în flagrant a unui bărbat de 29 ani, din comuna Cornu Luncii. El a încearcat să pătrundă într-o clădire amplasată pe strada Avram Iancu, din Municipiul Suceava, prin spargerea geamului de la uşa de acces şi forţarea acesteia. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat.

Întrucât în perioada imediat următoare se preconizează o creştere a numărului de persoane ce se vor deplasa în zona centrelor comerciale pentru cumpărături precum şi o sporire a valorilor monetare ce urmează a fi utilizate pentru tranzacţii financiare şi achiziţii de bunuri, polițiștii au stabilit itinerarii de patrulare suplimentare în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

 


Intră acum și în grupul de