Cu telefonul ascuns in chiloti. Asa a plecat un barbat din discoteca din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, după ce acesta a spart mai multe boxe de unde a sustras diverse produse și a furat un telefon mobil dintr-o discotecă din Vatra Dornei.

copil cu telefon mobil

În rechizitoriul procurorilor se arată că Tescu Adrian Ovidiu a forțat ușa de acces de la boxa din subsolul unui bloc din Vatra Dornei în noaptea de 3 spre 4 mai 2013 și a furat aproximativ 40 litri de vin precum şi mai multe borcane cu zarzavaturi şi legume. Nu după mult timp, bărbatul a mai dat o spargere, pe aceeași stradă, la o altă boxă din subsolul unui bloc, acționând în același mod. Tescu a luat mai multe borcane cu produse alimentare, precum şi produse industriale şi de uz casnic.

Bărbatul a mai fost găsit vinovat și într-un alt caz de furt, dintr-o discotecă, tot din Vatra Dornei. Tescu Adrian Ovidiu a mers singur în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2013 în discotecă, iar la un moment dat a observat pe o masă un telefon mobil. Fără a mai sta pe gânduri, a luat telefonul și l-a ascuns în chiloți. Tescu a părăsit la scurt timp localul, iar ulterior a vândut telefonul pentru suma de 300 de lei.

Pentru toate aceste infracțiuni, bărbatul a fost trimis în judecată în cursul zilei de luni, 8 decembrie 2014.


Intră acum și în grupul de