Actiune a politistilor in autobuzele TPL pentru a preveni furturile din buzunare si talhariile


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au desfășurat în cursul zilei de joi, 11 decembrie, o amplă acțiune în mijloacele de transport în comun pentru a preveni furturile din buzunare și faptele antisociale. De asemenea, polițiștii au organizat pe raza municipiului și o acţiune prin care au urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice.

foto 1 actiune TPL

 

Potrivit IPJ Suceava, în cinci ore, de la 9.00 la 13.00, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, împreună cu poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat pe raza municipiului Suceava o acţiune de amploare prin care s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţa cetăţeanului, prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare în mijloacele de transport în comun, a actelor de comerţ neautorizate în pieţele agroalimentare, cerşetorie, vagabondaj, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

Astfel, polițiștii au constatat diferite nereguli pentru care au aplicat 38 de amenzi, în valoare de 10.400 lei și au identificat opt cerșetori care au fost introduși în bazele poliției.

În mijloacele de transport în comun TPL, oamenii legii au afișat materiale preventive pe linia furturilor din buzunare şi tâlhăriilor.

FOTO 2 ACTIUNE politie tpl

În cadrul acțiunii, agenţii de proximitate, cei de la Biroul Investigaţii Criminale şi poliţiştii de prevenire au distribuit 900 pliante pentru prevenirea tâlhăriilor, furturilor din locuinţă şi furturilor din buzunare.


Intră acum și în grupul de