Targul de Craciun al Colegiului de Arta „Ciprian Porumbescu”, la Shopping City Suceava

afis Targ de craciun -arte

În perioada 15 – 21 decembrie 2014, Shopping City Suceava găzduiește cea de-a V-a ediție a Târgului de Crăciun  organizat de elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, în cadrul căruia se vor realiza o serie întreagă de acțiuni pentru atragerea de fonduri pentru elevii defavorizați din centrele de plasament.

Potrivit reprezentanților centrului commercial, evenimentul își propune să aducă un strop de lumină în sufletele copiilor care au credință că Moș Crăciun va ajunge și la ei. Astfel, pe tot parcursul evenimentului, copiii vor expune spre vânzare decorațiuni de Crăciun lucrate manual prin diferite tehnici și îi vor invita pe copii să participe alături de ei la atelierele de creație desfășurate în Shopping City Suceava pentru a învăța să realizeze decorațiuni, felicitări, picturi și ornamente. Atelierele vor avea loc de luni până vineri între orele 14:00 – 18:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 – 17:00.

De asemenea, pe 15 și pe 21 decembrie atelierele vor fi acompaniate de recitaluri la pian, clopoței, vioare și concerte de colinde susținute de elevii Colegiului de Artă care vor crea o atmosferă de poveste, în care gândurile tuturor se vor îndrepta cu speranță spre cei nevoiași.