Accident la Stulpicani. Un sofer cu permisul de conducere retinut a intrat cu masina intr-o caruta si a fugit de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au întocmit pe numele unui bărbat de 31 de ani, din Stulpicani, un dosar penal după ce acesta a provocat un accident rutier pe raza comunei, a părăsit locul faptei și a refuzat recoltarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Șoferul nu s-a aflat la prima abatere, el avea permisul reținut încă din luna ianuarie pentru o infracțiune la regimul rutier.

masina accident

Luni dimineață, în jurul orei 9.35, pe DC 33 Stulpicani, a avut loc un accident rutier între o mașină și o căruță, soldat doar cu câteva pagube materiale, șoferul vinovat de producerea evenimentului plecând imediat de la locul faptei. Acesta a fost găsit ulterior la domiciliu, dar a negat participarea la accident.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul de 31 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei, pe fondul consumului de alcool, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu atelajul hipo condus de un bărbat de 60 de ani, care se deplasa regulamentar din sens opus.

După ce a fost găsit de agenții de Poliție, șoferul implicat în evenimentul rutier a fost pus să sufle în aparatul etilotest întrucât prezenta helenă alcoolică, însă a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a i se lua probe de sânge. Însă, și de această dată s-a împotrivit. După verficarea bazelor de date, polițiștii au aflat că bărbatul din Stulpicani nu avea dreptul de a conduce, el fiind cu permisul reținut încă de pe 22 ianuarie, pentru o infracțiune la regimul rutier.

 


Intră acum și în grupul de