Un cuplu de adolescenti din Bosanci-autori de false alarme cu bomba

Astfel, potrivit cercetarilor, la 3.02.2005 orele 18.06, la serviciul de urgenta 112, de la un numar de telefon mobil cu cartela s-a primit un apel prin care s-a comunicat mesajul ‚,o bomba in Suceava”.
Autoarea alarmei false a fost identificata in persoana unei tinere C. ALEXANDRA, de 17 ani din localitatea Bosanci, judetul Suceava, eleva in clasa a XI-a la un Colegiul de prestigiu din municipiul Suceava. Aceasta a recunoscut ca a sunat la 112 de pe numarul sus-mentionat imprumutat de la un prieten, cu scopul de a face o farsa.
In 03.02.2005 orele 18.07, autor necunoscut a sunat la serviciul de urgenta 112 si a comunicat ca ,,intre Petrom si Nistru este amplasata o bomba”, folosindu-se tot de un telefon mobil.
Autorul alarmei false a fost identificat in persoana numitului SPOIALA LUCIAN REMUS de 21 ani din localitatea Bosanci, judetul Suceava, care a recunoscut ca a sunat la 112 de pe telefonul proprietate cu scopul de a se distra. Dupa apel s-a plimbat impreuna cu C. Alexandra mentionata mai sus, cu autoturismul proprietate pentru a vedea cum se efectueaza controlul tehnic de specialitate in astfel de situatii.
Intrucat cei doi autori se aflau impreuna, s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.280 alin. 6 Cod Penal, urmand a fi declinat la Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava.

loading...