Un cuplu de adolescenti din Bosanci-autori de false alarme cu bomba


Intră acum și în grupul de

Astfel, potrivit cercetarilor, la 3.02.2005 orele 18.06, la serviciul de urgenta 112, de la un numar de telefon mobil cu cartela s-a primit un apel prin care s-a comunicat mesajul ‚,o bomba in Suceava”.
Autoarea alarmei false a fost identificata in persoana unei tinere C. ALEXANDRA, de 17 ani din localitatea Bosanci, judetul Suceava, eleva in clasa a XI-a la un Colegiul de prestigiu din municipiul Suceava. Aceasta a recunoscut ca a sunat la 112 de pe numarul sus-mentionat imprumutat de la un prieten, cu scopul de a face o farsa.
In 03.02.2005 orele 18.07, autor necunoscut a sunat la serviciul de urgenta 112 si a comunicat ca ,,intre Petrom si Nistru este amplasata o bomba”, folosindu-se tot de un telefon mobil.
Autorul alarmei false a fost identificat in persoana numitului SPOIALA LUCIAN REMUS de 21 ani din localitatea Bosanci, judetul Suceava, care a recunoscut ca a sunat la 112 de pe telefonul proprietate cu scopul de a se distra. Dupa apel s-a plimbat impreuna cu C. Alexandra mentionata mai sus, cu autoturismul proprietate pentru a vedea cum se efectueaza controlul tehnic de specialitate in astfel de situatii.
Intrucat cei doi autori se aflau impreuna, s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.280 alin. 6 Cod Penal, urmand a fi declinat la Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de