Prefectul Florin Sinescu: Nu se va da inca in circulatie tronsonul soselei de centura pe care lucrarile sunt aproape gata


Intră acum și în grupul de

Florin Sinescu, prefectul judetului Suceava:

sinescu

„De miercuri, soseaua de centura va fi iluminata, dar restul operatiunilor se vor realiza in perioada urmatoare. Lucrarile se vor relua dupa 5 ianuarie.

Am reusit sa finalizam marcajul orizontal. Am avut noroc de vremea de afara care a permis acest lucru. Nu se va putea da in circulatie inca tronsonul pe care lucrarile sunt aproape gata.

Unitatile de cazare turistica si zonele de alimentatie publica din judet sunt pregatite pentru Craciun si Anul Nou. Sunt cateva riscuri, circulatia rutiera va fi monitorizata permanent pe DN 2 si DN 17. E zona specifica manastirilor.

Pe final de an, vor fi  organizate revelioane in aer liber si va fi necesara prezenta politiei si a jandarmilor. Vrem sa gestionam cat se poate de bine aceste evenimente.

O atentie deosebita in aceste zile e pentru produsele din carne, zona de jucarii si materialele pirotehnice. Jucariile destinate copiilor sub 3 ani au creat mereu probleme. Nu au fost pana acum confiscate jucarii.

Fac apel catre toti administratorii de spatii de cazare pentru a avea o atentie deosebita la modul cum incalzesc aceste spatii si pentru a nu avea probleme.

Avem pregatite insa si cisterne pentru a asigura apa menajera ca sa ducem acolo unde va fi nevoie.

Focarul bolii limbii albastre a fost inchis in judetul Suceava. Singurele probleme sunt la un caz de rabie la vulpe.

In judetul Suceava vor veni 4 ambulante, 2 de tip B1 care inseamna ca pot functiona cu medici. O ambulanta B1 va ajunge la Vatra Dornei si una la Humor.

La tronsonul 3 al soselei de centura a Sucevei, marcajele au fost marea problema. In jur de 15 ianuarie, vor fi finalizate toate lucrarile si tronsonul va fi pus in circulatie.”


Intră acum și în grupul de