Autoutilitara parcata intr-o curte din Horodnic de Sus, furata de doi melomani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a rămas fără autoutilitara parcată în curtea casei cu cheile în contact, după ce i-a lăsat pe doi pasageri să asculte muzică în habitaclu.

casetofon masina

Sâmbătă seara, în jurul orei 21.30, victima s-a întors din municipiul  Rădăuţi cu autoutilitara pe care a parcat-o în curte cu cheile în contact, iar după aproximativ trei ore a constatat că aceasta a dispărut, motiv pentru care a anunțat Poliția.

Ca urmare a unor măsuri întreprinse, în jurul orei 01.00, o patrulă din cadrul Poliției Gălăneşti a găsit autoutilitara avariată într-un podeț, în afara localității. La volan, polițiștii l-au găsit pe unul dintre cei doi tineri care au rămas să asculte muzică în habitaclu, alături de alți patru pasageri, toţi în stare de ebrietate.

Tânărul în vârstă de 22 de ani de la volan, fără permis de conducere, a fost găsit cu o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. El s-a ales cu dosar penal pentru „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

 


Intră acum și în grupul de