Partida de vantoare anulata dupa ce arma s-a descarcat accidental in masina si l-a ranit pe unul dintre vanatori


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 29 de ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale după ce o armă de vânătoare s-a descărcat accidental în mașina de teren condusă de tânărul vânător și l-a rănit ușor în zona brațului drept.

foto arma 1

Potrivit IPJ Suceava, duminică în jurul orei 16.00, doi bărbați, unul de 30 ani și celălalt de 29 ani, ambii din orașul Vicovu de Sus, s-au deplasat cu un autoturism de teren spre comuna Brodina, pentru a rămâne la un canton, iar în dimineața zilei de luni să participe la o vânătoare autorizată.

Însă, întrucât cei doi au așezat armele de vânătoare în autoturism cu țevile îndreptate spre plafon, la un moment dat, la un viraj la stânga, una din cele două arme s-a descărcat accidental, rănindu-l ușor pe tânărul de 29 de ani în zona brațului drept. El a fost preluat de un echipaj de ambulanță care l-a transportat  la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au ridicat cele două arme de vânătoare, muniția și alte bunuri în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de