Balan: Uneori ai senzatia ca lucrurile la Suceava sunt impietrite dupa ce a plecat Gheorghe Flutur din functia de presedinte al CJ


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa sediul PNL, text LIVE

Ioan Balan, vicepreşedintele PNL pentru regiunea nord est, deputat de Suceava, co-preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava:

balan si flutur

„Suntem la sediul PNL Suceava si vreau sa tragem cateva concluzii politice. Am avut doua tururi de alegeri in acest an si d.p.d.v. al PDL la alegerile europarlamentare, organizatia municipala a obtinut cel mai bun rezultat din tara, la nivel de municipiu. La alegerile prezidentiale scorul a fost extraordinar de bun.

Uneori ai senzatia ca lucrurile la Suceava sunt impietrite dupa ce a plecat Gheorghe Flutur din functia de presedinte al CJ. Nu intelegem de ce Bucovina nu mai este ce era. Avem acum posibilitatea sa comparam lucrurile. Sa vedem ce era cand Flutur era presedinte si ce e acum. Chiar si azi ne-am intalnit cu suceveni care ne-au spus: unde sunt actiunile care se intamplau in preajma sarbatorilor? Le-am cerut sa aiba radbdare ca ele vor reveni cu si mai multa dragoste.

Ne asteapta un an foarte greu si e suficient de greu sa armonizezi doua partide egale si sa le pui sub o singura conducere si lumea sa se inhame la acest proiect. Ce  avem de facut e sa dam dovada de intelepciune si intelegere si definitorie trebuie sa fie unitatea.”


Intră acum și în grupul de