Acasă Actualitate Cozminca-PSD are nevoie sa fie condus atit de Iliescu cit si de...

Cozminca-PSD are nevoie sa fie condus atit de Iliescu cit si de Nastase


Intră acum și în grupul de

Cozminca a declarat simbata ca solutia Biroului Executiv Central al PSD privind alegerea directa a presedintelui, presedintelui executiv si secretarului general „este benefica” pentru ca asigura coerenta actului de conducere.
„Nu vor mai fi decizii unilaterale, ci decizii luate de trei si supuse aprobarii Biroului Executiv National”, a spus Cozminca.
El a apreciat ca daca Ion Iliescu va accepta sa candideze la functia de presedinte al PSD va avea sustinerea multor organizatii, dupa cum si Adrian Nastase va avea o sustinere importanta pentru functia de presedinte executiv, „in ciuda unor speculatii ale unor doi-trei oameni care au pareri de alta factura”. „Cred ca Ion Iliescu si Adrian Nastase sint amindoi politicieni de anvergura, cu o cultura politica solida. Sint cei mai buni politicieni actuali ai Romaniei”, a precizat Cozminca. Liderul social-democrat apreciaza ca „PSD are nevoie de amindoi in acest moment” si ca daca doar unul dintre ei se va afla singur in conducerea partidului „nu va putea rezolva toate problemele PSD”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version