Acasă Actualitate Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, nemulțumit de ritmul de realizare a studiului de...

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, nemulțumit de ritmul de realizare a studiului de fezabilitate la Autostrada Nordului și avertizează că firma riscă rezilierea contractului


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, luni, la sediul PSD Suceava, că este nemulțumit de modul în care realizează studiul de fezabilitate la Autostrada A 14 (Autostrada Nordului).

„Sunt nemulțumit de cum se realizează studiul de fezabilitate. O să vedem. Este un termen în septembrie pentru studiul acesta de fezabilitate. Nu se țin de acesta să știți că sunt foarte hotărât, așa cum am făcut și în alte părți, să reziliez contractul și să mergem cu cineva care vrea să facă”, a spus ministrul.



El a dat ca exemplu situația de la Timișoara, pe varianta ocolitoare, unde era o firmă italiană care într-un an de zile a făcut progres pe centura Timișoarei de 2 la sută.

„Am reziliat contractul, a câștigat aceeași companie care face A7, compania românească, și în momentul acesta este la 85 la sută, iar în iulie se va circula”, a spus Grindeanu.

El a arătat că la fel, dacă cei care lucrează la studiul de fezabilitate la A 14 nu se țin de treabă, va rezilia contractul și îi va include pe „lista neagră”

„Cât timp sunt în această funcție nu am nicio problemă în a rezilia și a găsi oameni care se țin de treabă. Și mai mult decât atât, vor fi trecuți pe listă neagră și nu vor câștiga niciun contract finanțat în România din fonduri europene. Asta înseamnă când treci pe listă neagră”, a mai declarat Grindeanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version