500 de consumatori din zona Straja-Brodina au ramas fara energie electrica


Intră acum și în grupul de

Opt posturi de transformare de pe linia de medie tensiune Straja-Brodina din judeţul Suceava au fost afectate din cauza vremii nefavorabile, iar un număr de 500 de consumatori au fost nealimentaţi, luni, cu energie electrică.

Potrivit prefectului de Suceava, Florin Sinescu, s-a intervenit în timp scurt pentru remedierea defecţiunilor la şapte posturi de transformare, iar cel de-al optulea post de transformare afectat va fi repus în funcţie până în această seară.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că luni la prânz a fost restabilită furnizarea energiei electrice în şapte posturi de transformare şi se mai intervine la repunerea în funcţiune a celui de-al optulea care alimentează un singur consumator, un schit din zona Ulma.

stalpi iarna

Prefectul a mai arătat că din cauza ninsorilor şi vântului se circulă îngreunat pe toate drumurile din judeţ, dar că nu au fost înregistrate blocaje.

Potrivit preşedintelui  CJ Suceava, Cătălin Nechifor, pe cei 1.153 kilometri de drumuri judeţene se circulă în condiţii de iarnă, iar 37 de utilaje acţionează pe 45 de trasee. Şeful administraţiei judeţene a menţionat că autorităţile mai au o rezervă de 18 utilaje care vor fi folosite dacă situaţia din teren o va impune.


Intră acum și în grupul de