Concursul judetean „Colind de Craciun” si-a desemnat castigatorii


Intră acum și în grupul de

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” în colaborare cu Palatul Copiilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Iulius Mall, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului şi Asociaţia „Alecs Group” Suceava au organizat pe data de 21 decembrie cea de-a IV-a ediție a Concursului județean „Colind de Crăciun”, la Iulius Mall Suceava.

grupul de elevi de la Musenita

Concursul a reunit 628 de elevi din 37 de unităţi şcolare şi trei Centre de Plasament, înscriindu-se astfel în calendarul Campaniei „Şanse egale pentru toţi copiii” prin care se propune evitarea fenomenului de marginalizare a copiilor aflaţi în dificultate, dar şi promovarea tradiţiilor bucovinene.

În deschiderea concursului elevii Grupului Vocal „Visul Copiilor” ai Asociaţiei „EUROACTIV” Suceava au încântat publicul cu melodia „E noaptea de Crăciun”, competiția continuând cu proba de voce a grupurilor înscrise.

În urma deliberărilor, premiul special a fost acordat Şcolii Gimnaziale„Mihai Halunga” din Hânţeşti şi Şcoalii Gimnazială din Hârtop, iar cu menţiuni au fost distinse Şcolile gimnaziale din Pleşeşti, Calafindeşti, Drăguşeni, Mălini, Poiana Stampei, „Samuil Isopescu” din Costişa, Şcoala primară Văşcăuţi din Muşeniţa și Şcoala 1 din Vatra Dornei.

elevii Scolii din Hantesti alaturi de organizatorii   concursului Colind de Craciun din 21.12.2014

Premiul III a fost oferit Centrului de Plasament „Speranţa” din Suceava, dar și următoarelor școli sau colegii din județ: Şcoala gimnazială Baineţ din Muşeniţa, Şcoala „Ion Ciurea” din Fălticeni, Şcoala gimnazială nr.4 Suceava (învăţământ primar), Colegiul „Andronic Motrescu” din Rădăuţi, Şcoala gimnazială Botuş din Fundu Moldovei și Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni.

Pe podium au urcat pentru premiul II Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Şcolile gimnaziale din Ipoteşti, Şerbăneşti, Liceul Tehnologic „Nicanor Moroşan” din Pîrteştii de Jos, Serviciul Multifuncţional pentru copii Gura Humorului, Şcoala gimnazială din Coşna, Şcoala 2 din Vatra Dornei, Şcoala gimnazială „Traian Popovici” din Fundu Moldovei, Şcoala gimnazială „Jean Bart” din Suceava și Şcoala gimnazială Falcău din Brodina.

Cei mai talentați copii, distinși cu premiul I la Concursul județean „Colind de Crăciun”, au fost cei de la Centrul de Plasament „Sf. Gheorghe” din Dolhasca, de la Şcoala gimnazială din Berchişeşti şi de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

 


Intră acum și în grupul de