Incendiu puternic la o firma de lactate din Malini, in prima zi a Noului An


Intră acum și în grupul de

În prima zi din 2015 un scurtcircuit la un aparat de control lăsat sub tensiune de la o firmă de lactate din Mălini a produs un incendiu, pompierii din Fălticeni și cei din Mălini intervenind cu patru autospeciale pentru stingerea focului.

incendiu locuinta

Potrivit ISU Suceava, focul ce cuprindea o secţie de prelucrare a laptelui de la firma din Mălini a fost anunțat joi dimineața, la ora 6.08, iar la sosirea pompierilor incendiul se manifesta în interiorul sălii de recepţie a laptelui, existând pericolul de propagare la întreaga clădire.

Focul puternic  a distrus panouri de tip „sandwich” pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi, fiind afectate instalația electrică și aparatura de laborator. Totodată, s-au degradat pereţii casei scărilor, trei pompe electrice, două bazine pentru lapte şi alte bunuri.

Pompierii au dat drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului un scurtcircuit produs la un aparat de control lăsat sub tensiune.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 7:20, fără a se înregistra victime, pompierii reușind să salveze clădirea secţiei de prelucrare a laptelui.

 

 


Intră acum și în grupul de