Anexe gospodaresti facute scrum in urma unui incendiu de la sistemul electric


Intră acum și în grupul de

Gospodăria unui bărbat din comuna Straja a fost devastată de un incendiu violent, sâmbătă seara, din cauza unor conductori electrici neizolaţi corespunzător. Focul a făcut scrum mai mai multe anexe, iar două bovine au pierit.

incendiu

Trei autospeciale de pompieri din Solca și Straja au intervenit sâmbătă, în jurul orei 22.00, pentru a stinge un incendiu care cuprindea anexele gospodărești ale unei locuințe din Straja, în pericol fiind și alte două case din imediata apropiere.

Deși au fost lichidate în aproximativ două ore, flăcările au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, depozitul de furaje pe 30 de metri pătraţi şi o magazie de lemne pe 20 de metri pătraţi. Totodată, o uşă şi două ferestre din tâmplărie PVC şi aproximativ 10 metri pătraţi din faţada casei de locuit au fost degradate, iar două bovine au pierit.

Locuința proprietarului precum și cele două case învecinate au fost salvate de flăcări, pompierii dând drept sursă de izbucnire a incendiului efectul termic al curentului electric produs de conductori electrici neizolaţi corespunzător.


Intră acum și în grupul de