Gospodarie distrusa de flacari din cauza sistemului de incalzire. O femeie a avut nevoie de ingrijiri medicale


Intră acum și în grupul de

Sistemul de încălzire al unei gospodării din satul Sărişoru Mic, comuna Şaru Dornei, a produs un incendiu în ultima zi din 2014, o femeie de 51 de ani suferind un atac de panică și arsuri minore la nivelul mâinilor.

smurd noaptea

Miercuri seara, în jurul orei 18:52, două autospeciale de pompieri din Vatra Dornei și de la Seriviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şaru Dornei și o ambulanță SMURD au intervenit la locuința lui Dorel M. unde focul mistuia interiorul casei, fiind în pericol întreaga gospodărie.

Întrucât proprietara, o femeie de 51 de ani, a suferit un atac de panică şi arsuri minore de gradul I la nivelul mâinilor, echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor, femeia refuzând însă să fie transportată la o unitate spitalicească.

După mai bine de două ore pompierii au reușit să stingă flăcările, acestea mistuind aproximativ 50 de metri pătraţi din tavanul dintre parter şi etaj, precum şi o parte din pereţii interiori pe o suprafaţă de 25 de metri pătraţi. De asemenea, s-au degradat obiecte de uz casnic. Cu toate acestea, pompierii au salvat restul locuinţei din calea flăcărilor.

Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de jarul sau scânteile de la sistemul de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.


Intră acum și în grupul de