Un adolescent de 14 ani a furat o masina din parcarea unui club din Falticeni, a condus 30 de metri si s-a izbit intr-un copac


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 14 ani, din comuna Râşca, a furat o mașină din parcarea unui club din Fălticeni, însă nu a apucat să o conducă prea mult, după numai 30 de metri a pierdut controlul și s-a izbit într-un copac, după care a sustras o stație de emisie recepţie din interior.

furt masina

Marți seara, în jurul orei 19.18, un bărbat de 37 de ani, din comuna Fântâna Mare, a alertat la 112 faptul că mașina sa a fost furată și tamponată într-un arbore.

Polițiștii au identificat autorul faptei ca fiind un minor de 14 ani, din comuna Râşca, care în seara de 30 decembrie 2014, în jurul orei 18.30, a sustras autoturismul pe care l-a condus circa 30 de metri, l-a tamponat de un copac din zonă, după care a luat o stație de emisie recepţie, aducând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere.


Intră acum și în grupul de