Acasă Actualitate Bunuri furate din magazia unui barbat din Suceava chiar de nepotul acestuia

Bunuri furate din magazia unui barbat din Suceava chiar de nepotul acestuia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 55 de ani, din municipiul Suceava, a căzut victima unui nepot de 20 de ani, din comuna Adâncata, care i-a furat mai multe lucruri dintr-o magazie din curtea locuinţei.

lacat



 

Unchiul băiatului de 20 de ani a reclamat Poliției Suceava faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul a pătruns în magazia sa care nu era asigurată cu lacăt sau yală și a sustras o punte spate auto şi o ladă cu piese auto, a căror număr şi denumire nu o poate preciza.

Ulterior, din discuţiile telefonice purtate cu mama tânărului, s-a stabilit că acesta a ascuns bunurile sustrase în câteva glugi de strujeni, aflate la circa 200 metri.

Polițiștii suceveni au găsit o parte din bunurile furate în locul indicat de mama tânărului, iar puntea auto spate, precum şi o planetară auto cu tot cu braţ, au reintrat în posesia proprietarului.

Bărbatul păgubit a declarat polițiștilor că va face o estimare a bunurilor nerecuperate cu care se va constitui parte civilă în procesul penal. Nepotul bărbatului s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, dosarul urmând să fie soluţionat de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Burdujeni.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version