Un batran din Parhauti a reclamat abia de Boboteaza un furt comis din locuinta sa in noiembrie anul trecut


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 74 de ani, din satul Părhăuți, din comuna Todirești, a reclamat abia marți, 6 ianuarie, un furt comis din locuința sa de pe raza comunei Dărmănești la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a fost ocupat cu îngrijirea oilor și din acest motiv a anunțat atât de târziu furtul.

bani

Polițiștii din Dărmănești au fost sesizați direct, marți, 6 ianuarie, în jurul orei 13.00, de bărbatul de 74 de ani, acesta spunându-le că în perioada 20 – 30 noiembrie 2014 o persoană pe care nu o cunoaște a pătruns în locuința sa de pe raza satului Dărmănești, de unde i-a sustras 800 lei.

Bătrânul și-a amintit și le-a declarat polițiștilor că în perioada respectivă trei persoane s-au prezentat la locuința sa pentru a cumpăra o oaie, moment în care una dintre persoane a intrat în locuință. Bărbatul nu a dat importanță acestui aspect și întrucât nu s-au înțeles la preț, acele persoane au plecat. Ulterior, în cursul aceleiași zile, bătrânul a constat că îi lipsesc din casă 800 de lei. El le-a mai spus polițiștilor că nu a reclamat furtul imediat după comiterea lui întrucât a fost ocupat cu îngrijirea oilor.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului.


Intră acum și în grupul de