Un batran din Parhauti a reclamat abia de Boboteaza un furt comis din locuinta sa in noiembrie anul trecut

Un bătrân de 74 de ani, din satul Părhăuți, din comuna Todirești, a reclamat abia marți, 6 ianuarie, un furt comis din locuința sa de pe raza comunei Dărmănești la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a fost ocupat cu îngrijirea oilor și din acest motiv a anunțat atât de târziu furtul.

bani

Polițiștii din Dărmănești au fost sesizați direct, marți, 6 ianuarie, în jurul orei 13.00, de bărbatul de 74 de ani, acesta spunându-le că în perioada 20 – 30 noiembrie 2014 o persoană pe care nu o cunoaște a pătruns în locuința sa de pe raza satului Dărmănești, de unde i-a sustras 800 lei.

Bătrânul și-a amintit și le-a declarat polițiștilor că în perioada respectivă trei persoane s-au prezentat la locuința sa pentru a cumpăra o oaie, moment în care una dintre persoane a intrat în locuință. Bărbatul nu a dat importanță acestui aspect și întrucât nu s-au înțeles la preț, acele persoane au plecat. Ulterior, în cursul aceleiași zile, bătrânul a constat că îi lipsesc din casă 800 de lei. El le-a mai spus polițiștilor că nu a reclamat furtul imediat după comiterea lui întrucât a fost ocupat cu îngrijirea oilor.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului.