Un batran din Suceava a fost lasat fara pensia de pe card de fiul concubinei sale


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Suceava, a reclamat la Poliție abia după patru luni faptul că o persoană s-a folosit de cardul său bancar și a retras mai mulți bani.

BANCOMAT

Polițiștii suceveni au fost anunțați marți, pe data de 6 ianuarie, de un bărbat din localitate despre faptul că în perioada 10-15 septembrie 2014 o persoană i-a sustras din locuință cardul bancar de pe care a retras suma de 2.334 lei. Victima și-a dat seama pe data de 29 septembrie de lipsa cardului pe care primea pensia, astfel s-a deplasat la banca emitentă. Reprezentanții băncii i-au comunicat bărbatului faptul că din contul său bancar s-au făcut mai multe extrageri, în perioada 10-15 septembrie, prejudiciul ridicându-se la 2.334 lei.

În urma sesizării, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, și anume un bărbat de 45 ani, din municipiul Suceava, fiul concubinei părţii vătămate. Acesta le-a spus oamenilor legii că bătrânul i-a înmânat, în luna septembrie, cardul bancar pentru a retrage o sumă de bani întrucât nu ştia să folosească dispozitivul. Deoarece a aflat codul PIN al cardului, bărbatul de 45 de ani a folosit cardul în scop personal, sustrăgând în mod repetat  sume cuprinse între 10 şi 300 lei.

Polițiștii continuă cercetările faţă de bărbatul de 45 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

 


Intră acum și în grupul de