Un barbat din Falticeni, la un pas sa produca o adevarata tragedie intr-o benzinarie din Gura Humorului. Vezi ce a facut!


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Fălticeni, fără permis de conducere, a sustras mașina unei firme, s-a urcat beat la volan și a produs un accident rutier în Gura Humorului. Accidentul se putea transforma într-o adevărată catastrofă, mașina condusă de fălticenean a intrat cu partea din faţă în cutia de branşament gaz ce alimentează o benzinărie.

benzina

Sâmbătă, în jurul orei 03.17, un echipaj al Poliţiei din Gura Humorului a fost sesizat cu privire la faptul că în dreptul unei staţii de alimentare cu carburant din localitate s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor de la locul producerii accidentului, poliţiştii au constatat că mașina condusă de un bărbat de 33 ani, din Fălticeni, a intrat cu partea din faţă în cutia de branşament gaz ce alimentează staţia de carburant, fapt pentru care s-au luat măsuri de supraveghere şi sesizare a lucrătorilor specializaţi.

Bărbatul de la volanul mașinii a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor bazelor de date,  oamenii legii au aflat că fălticeneanul nu deţine permis de conducere, iar mașina implicată în accident a fost sustrasă din incinta unei firme.

Polțiștii au întocmit în cauză un dosar penal.

 


Intră acum și în grupul de