Hotii au furat din casa unei femei din Vatra Dornei patru telefoane mobile defecte


Intră acum și în grupul de

Casa unei femei din municipiul Vatra Dornei a fost călcată de hoți, aceştia plecând din locuinţă cu mai multe bunuri, printre care şi patru telefoane mobile defecte.

telefoane

Polițiștii din Vatra Dornei au fost sesizați, duminică, în jurul orei 15.33, de o femeie de 47 ani, din comuna Dorna Arini, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-un imobil aflat pe raza municipiului Vatra Dornei.

În urma cercetărilor întreprinse, polițiștii au stabilit că în lipsa membrilor familiei de sâmbătă de la ora 19.00 și până duminică în jurul orei 15.30, geamul termopan de la bucătăria situată la parterul imobilului a fost forțat, astfel hoții au pătruns în locuință.

Din interior au fost luate patru telefoane mobile defecte, dar și bijuterii din argint și obiecte de îmbrăcăminte, bunuri în valoare de aproximativ 1.000 lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de