Doua sabii, un topor, elemente pirotehnice, dar si mai multe telefoane si bunuri electronice, descoperite de politisti in urma unei perchezitii la un tanar din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vatra Dornei au descoperit, în urma unei percheziții în casa unui tânăr de 18 ani, din localitate, diverse obiecte, printre care și două săbii, un topor, elemente pirotehnice, dar și mai multe telefoane și bunuri electronice, acestea fiind confiscate, în vederea efectuării unor cercetări.

sabie

Potrivit Poliției Județene, tânărul a fost implicat, alături de alți patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, toţi din municipiul Vatra Dornei, într-un scandal în stradă în zona Spitalului municipal din localitate.

Luni după amiază, în jurul orei 17:56, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că a avut loc un scandal în stradă în zona Spitalului municipal.

În timp ce trei persoane, un bărbat de 46 ani, o femeie de 40 ani și fiul lor de 19 ani, toți din Vatra Dornei, se deplasau pe strada Mihai Eminescu, dintr-o mașină au coborât cinci tineri care i-au lovit pe cei trei, după care au fugit.

Polițiștii au constituit mai multe echipe în vederea efectuării unor cercetări, dar și la locuința unuia dintre tineri care mai fusese implicat anterior, în primele zile ale lunii ianuarie, într-o altercaţie cu victimele, au desfășurat o percheziție.

Astfel, în locuința unui tânăr de 18 ani, oamenii legii au găsit o sabie, un topor, o sabie confecționată artizanal, telefoane mobile şi alte bunuri electronice, precum şi mai multe elemente pirotehnice.

Bunurile identificate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, iar cei cinci tineri au ajuns la audieri.

Totodată, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase,  distrugere şi loviri sau alte violențe.

Patru tineri cu vârste între 18 şi 31 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, ei urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă, ei fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava, iar față de alte trei persoane s-a dispus continuarea cercetărilor în stare de libertate.

 

 


Intră acum și în grupul de