Tigari in valoare de peste 52.000 de lei, confiscate de politisti la Forasti. Doi tineri au ajuns in arest, iar autoutilitara folosita la transportul tigaretelor a fost indisponibilizata


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Siret, unul de 21 și altul de 22 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce polițiștii au descoperit în autoutilitara condusă de unul dintre tineri peste 4.000 de pachete de țigări din Duty free.

tigari contrabanda (3)

Marți seara, în jurul orei 19:35, un echipaj al Poliției din Fălticeni a oprit pentru control, pe DN 2, pe raza comunei Forăşti, o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 ani din oraşul Siret, iar pe bancheta din  faţă a fost identificat un alt bărbat de 22 ani, cu acelaşi domiciliu.

În urma verificării autoutilitarei, polițiștii au descoperit, în interior, într-un compartiment special amenajat, 4.067 de pachete de ţigarete, de diverse mărci, din Duty free.

Potrivit IPJ Suceava, tinerii aflați în autoutilitară şi-au rezervat dreptul de a nu da nici o declaraţie.

Cele 4.067 pachete de ţigări în valoare de 52.057 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoutilitara a fost indisponibilizată.

Pe bază de ordonanță, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava. Suspecții vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, polițiștii întocmind un dosar penal pentru „contrabandă”, mai precizează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de