Prins la furat in casa unei sucevence, un barbat s-a ascuns sub pat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Suceava, a fost găsit de polițiști ascunzându-se sub un pat din bucătăria locuinței pe care a spart-o.

minor prins de politisti

Miercuri seara, în jurul orei 22.00, poliţiştii Poliţiei Municipiului Suceava au obţinut date şi informaţii cu privire la faptul că un bărbat a spart geamul de la ușa de acces în locuința unei femei de 35 de ani, de pe strada Dobrilă Eugen, cu intenția de a fura, proprietara fiind plecată din localitate.

Două echipe de polițiști au asigurat şi supravegheat zona. La o distanță de aproximativ 1,5 metri de ușa de acces, polițiștii au găsit două sacoșe din plastic în care se aflau o bormașină cu acumulatori , o aerotermă de cameră, un binoclu, mai mulţi suporţi optici, precum și mai multe documente.

Întrucât bărbatul aflat în imobil nu s-a supus somațiilor verbale ale polițiștilor să iasă afară, oamenii legii au trecut la deblocarea sistemului de închidere a ușii.

În interior, în cele două camere ale locuinței, mai multe bunuri și articole de îmbrăcăminte au fost găsite răvășite, iar în bucătărie, sub un pat, a fost identificat Z. Florin, de 30 ani, din Suceava.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, cercetările urmând să fie continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de