FOTO Gospodarie din Vadu Moldovei, distrusa de un incendiu pus intentionat


Intră acum și în grupul de

Un incendiu pus intenționat a afectat o gospodărie din satul Ciumuleşti, comuna Vadu Moldovei, în noaptea de miercuri spre joi.

Trei autospeciale de pompieri de la Fălticeni și de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vadu Moldovei au intervenit la incendiul izbucnit la gospodăria lui Pavăl G., din satul Ciumuleşti.

incendiu ciumulesti (4)

Potrivit ISU Suceava, incendiul a fost anunțat la ora 3:49, iar la sosirea echipajelor ardeau un adăpost de animale şi un autoturism, în pericol fiind întreaga gospodărie, dar şi un magazin din apropiere.

Focul a fost lichidat la ora 6.05, fără a se înregistra victime omeneşti. Totodată, pompierii au salvat locuinţa, un tractor şi magazinul din vecinătate.

Cu toate acestea, a ars adăpostul de animale, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafaţă de 160 de metri pătraţi.

De asemenea, focul a mai distrus autoturismul, un cauciuc de la un tractor, scule şi unelte agricole, piese de schimb de la o combină agricolă, o presă de vulcanizare, o tonă de furaje şi alte bunuri din gospodărie. În incendiu au pierit 15 păsări de curte.

Pompierii suceveni au dat drept cauză probabilă de izbucnire a flăcărilor folosirea intenţionată a sursei de aprindere.

 


Intră acum și în grupul de