Hotii s-au catarat pe schelele unei case din Scheia si au furat de 5.000 de euro


Intră acum și în grupul de

Proprietarul unei case aflate în constucție, în comuna Șcheia, a rămas fără mai multe scule electrice și metalice în valoare de 5.000 de euro după ce hoții s-au cățărat pe schelele metalice instalate pentru finisarea lucrărilor.

casa in constructie

Potrivit Poliției Județene, sâmbătă, în jurul orei 13.00, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat polițiștii despre faptul că în perioada 20 decembrie 2014 – 17 ianuarie 2015, hoții i-au furat mai multe bunuri dintr-o locuință din Șcheia.

Cercetările polițiștilor au arătat că în data de 20 decembrie bărbatul a depozitat mai multe scule pe care le folosea în activitatea de construcție în imobilul din Șcheia. Având în vedere că imobilul se afla în stadiul de finisaje, iar pe exterior erau instalate schele metalice, dar și a faptului că doar la parter existau uși și ferestre, hoții s-au folosit de schelă și au pătruns în imobil. Din interior au fost furate mai multe scule electrice și metalice în valoare de 5.000 de euro.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

 


Intră acum și în grupul de