Petrecareti intoxicati cu spray-uri lacrimogene intr-un club din zona centrala a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Zeci de persoane care s-au aflat sâmbătă noaptea într-un club din zona centrală a municipiului Suceava au fost intoxicate cu spray-uri lacrimogene după ce forțele de ordine au încercat să aplaneze un conflict.

Versus scandal 1
Clienţii unui club din Suceava ies afară după ce în interior s-au folosit gaze iritante

 

Potrivit martorilor oculari de la fața locului, în jurul orei 02.00, a avut loc o altercație, în urma căreia au fost folosite spray-urile lacrimogene, toți petrecăreții aflați la acea oră în interior fiind evacuați fără a li se da mai multe explicații.

În afara localului, susțin sursele oculare, tinerii aflați la distracție se arătau revoltați de situația creată, și mai mult decât atât tușeau puternic din cauza gazelor inhalate.

Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, a declarat pentru News Bucovina că un echipaj al Poliției Municipiului Suceava care se afla în patrulare a sesizat incidentul, acesta nefiind sesizat prin apel la 112.

Potrivit lui Epureanu, doi tineri care doreau să intre în club nu au fost lăsați de agenții de pază întrucât se aflau în stare de ebrietate. Întrucât nu li s-a permis accesul, tinerii au început să strige și să provoace scandal, astfel paza a chemat un echipaj de poliție.

În ceea ce privește folosirea spray-urilor lacrimogene, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava nu a putut preciza cine le-a folosit. Epureanu a susținut că polițiștii suceveni nu au în dotare astfel de spray-uri.

„Nu știu cine a dat cu spray lacrimogen. Ai noștri nu au spray lacrimogen”, a spus Epureanu.

Totodată, deși martorii oculari au susținut că a existat o altercație, reprezentantul Poliției Județene a afirmat că nu au existat victime, iar la Spitalul Județean nu s-a prezentat nicio persoană agresată.

De asemenea, Epureanu a susținut că nu a fost înregistrată nicio plângere la Poliție.

„Echipajul nu a raportat nimic, nu s-a încălcat nimic. Doar dacă vor cei doi să facă o plângere împotriva agenților pentru discriminare că nu au fost lăsați să intre”, a conchis purtătorul de cuvânt al IPJ.


Intră acum și în grupul de