Un tanar de 18 ani si o fata de 15 ani grav raniti in Dumbraveni: Soferul e in stare comatoasa dupa ce a iesit prin parbriz


Intră acum și în grupul de

Două persoane, un tânăr de 18 ani şi o fată de 15 ani lui din Dumbrăveni, au fost răniţi, duminică după amiaza, în urma unui accident produs pe DN 29 în localitate.

ambulanta2

Potrivit cercetărilor Poliţiei, un tânăr, Ionuţ Gheorghiţă Paşniciuc, de 18 ani, conducea, duminică după amiaza, pe DN 29, dinspre Suceava spre Botoşani un autoturism Audi A 4, înmatriculat în Bulgaria, iar la ieşirea spre Botoşani din comuna Dumbrăveni, într-o curbă, din cauza vitezei mari a pătruns pe contrasens şi de acolo într-un cap de pod.

În urma impactului, cei doi ocupanţi ai maşinii au fost răniţi.

Astfel, şoferul, care nu purta centura de siguranţă a ieşit prin parbriz şi a suferit numeroase traumatisme, fiind în stare comatoasă, iar pasagera, Bianca Lupu, de 15 ani, a suferit şi ea răni.

Potrivit ISU Suceava, cei doi au primit primul ajutor calificat la faţa locului, au fost preluaţi de echipe de intervenţie şi transportaţi la SJU Suceava pentru investigaţii şi tratament medical.


Intră acum și în grupul de