Ion Irimescu- Va astept la 105 ani


Intră acum și în grupul de

In mesaj, maestrul a atentionat autoritatile ca “spatiul unde sint radacinile si creatia mea de o viata , muzeul de aici de la Falticeni , sa aiba stralucirea pe care o merita poate truda mea”.

“Este firesc sa imi doresc ca tot ceea ce exista aici sa bucure mai departe oaspetii din tara si de peste hotare.Va multumesc pentru aceasta clipa , acest dar de duminica si va astept la 105 ani”, a transmis maestrul Ion Irimescu.

La festivitatile de la Primaria Falticeni au participat zeci de oameni de cultura, politicieni care au tinut sa aduca omagii acestei personalitati a culturii romane.

Consilierul prezidential Theodor Stolojan i-a urat maestrului Ion Irimescu sa traiasca noi aniversari „in pace si sanatate” si sa se bucure de pretuirea mereu vie a romanilor si a Romaniei.

Premierul Calin Popescu-Tariceanu, a transmis un mesaj urindu-i lui Ion Irimescu sa aiba „sanatatea si vigoarea tineretii” subliniind ca „nemurirea ati dobindit-o deja”.

Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a omagiat la rindul sau personalitatea maestrului Ion Irimescu, dar subliniat, ca din pacate ne aducem aminte de Ion Irimescu o data pe an.


Intră acum și în grupul de