Bucurestean filmat de politistii din Vatra Dornei in timp ce schimba locul la volan cu pasagera din dreapta


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vatra Dornei au surprins cu camera video din dotarea autospecialei cum un bărbat face schimb de locuri cu pasagera din dreapta, după ce șoferul nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale agenților.

politie urmarire

Potrivit Poliției Județene, miercuri, în jurul orei 16.22, pe strada Argestru din Vatra Dornei polițiștii au efectuat semnale acustice şi luminoase de oprire față de un șofer care circula cu 79 km/h, în localitate.

Întrucât conducătorul auto a ignorat semnalele, continuându-și deplasarea, polițiștii au pornit pe urmele șoferului.

Echipajul de poliție plecat în urmărirea șoferului a oprit în spatele autoturismului suspect care a intrat într-o staţie peco, din localitatea Argestru, ocazie cu care a observat și înregistrat pe sistemul video din dotarea autospecialei cum un bărbat coboară de la volan, iar pasagera de pe scaunul dreapta faţă trece în locul său.

Șoferul a fost identificat de polițiști, acesta fiind un bărbat de 43 de ani, din municipiul Bucureşti. Pentru că emana miros de alcool, agenții au solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă șoferul a refuzat. Nici la spital bărbatul nu a dorit să i se recolteze probe biologice, au transmis reprezentanții Poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de