Incendiu cauzat de o tigara, in Bosanci. Doua persoane au ajuns la spital cu arsuri


Intră acum și în grupul de

O țigară provocat luni seara, în jurul orei 19.30, un incendiu la o locuință din comuna suceveană Bosanci, pentru stingerea focului fiind necesară intervenția a două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Suceava. De asemenea, și lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bosanci au luat parte intervenție.

tigara

La sosirea pompierilor focul ardea elementele de mobilier, bunuri de uz casnic şi cele patru uși din lemn din  holul casei. După aproximativ 45 de minute incendiul a fost lichidat, pompierii suceveni dând drept cauză de izbucnire efectul termic generat de fumatul în locuri neprotejate corespunzător.

Întrucât cei doi proprietari ai casei au intrat în locuinţă după izbucnirea incendiului, în încercarea de a mai salva din bunuri, ei au avut nevoie de asistență medicală din partea unui echipaj SMURD şi a unui echipaj SAJ, pentru tratarea arsurilor.

Ulterior, proprietarii, o persoană de 55 de ani și una de 80 de ani, au fost transportați la spital. Medicii au constatat arsuri de gradul II şi III pe mâini faţă, gât şi picioace în cazul primei persoane și arsuri de gradul II pe zona torace posterior în cazul persoanei în vârstă de 80 de ani.


Intră acum și în grupul de