Dezvaluire din PSD Suceava: Se incearca formarea unui nucleu nou in organizatie


Intră acum și în grupul de

Un vicepreşedinte al PSD Suceava a dezvăluit, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că în organizaţia judeţeană a partidului se încheagă un nou nucleu care să ofere o nouă imagine partidului, departe de etichete de baroni.

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Brînduşel Nichitean, a recunoscut că şi în PSD i se spune „tractoraşul” pentru puterea lui de muncă în special în activitatea politică şi că a fost deranjat atunci când era în PNL că i s-a spus că ar trebui să meargă la Remat, la programul „Rabla” pentru politicieni.

nichitean
Brandusel Nichitean, consilier judetean PSD Suceava

 

 

„Eu nu sunt cel care să spun stop. Vom vedea în următoarele două luni. Încercăm să facem un nucleu”, a spus Nichitean care a menţionat că acest nucleu urmează să arate o altă faţă a PSD, departe de etichetele de baroni.

El a spus că există în PSD numeroase persoane cu care să se facă această echipă.

Nichitean a explicat că acest nucleu este în stadiul de discuţie, dar că se va face în jurul lui Cătălin Nechifor care să meargă mai departe.

El a arătat că din acest nucleu vor face parte oameni cu funcţii din organizaţia PSD, dar o parte dintre aceştia pentru că ar exista şi „oameni care gândesc altceva”.

„Am găsit oameni de caracter în PSD, mai mulţi decât în PNL. Poate reuşim să creăm o altfel de imagine pentru PSD”, a spus Nichitean care a menţionat că în campania electorală a USL a fost acuzat că e prea mult alături de Cătălin Nechifor.

Vicepreşedintele PSD a subliniat că obiectivul acestui nucleu este ca PSD Suceava să câştige alegerile locale şi parlamentare viitoare.

„Eu sunt de dreapta, dar pot să fac mai multă treabă în stânga”, a spus Nichitean.


Intră acum și în grupul de