Altfel de politică. Dar pe banii cui?


Intră acum și în grupul de

Toată clasă politică vibrează, zilnic, pe un singur subiect-refoooooorma politică!

Văd în fiecare zi că tot apar lideri naționali, de altfel destul de ”vechi” și tot clamează că au adus alături de ei oameni noi, oameni proaspeți si doritori de a face administrație și politică ALTFEL.

De la cine or fi învățat oamenii ăștia politica și administrația mi-e foarte greu să pricep.

Cum mi-e foarte greu să înțeleg de ce politicienii noștri au sentimentul că ne pot prosti din nou cu scheme de manipulare ieftine de acest gen. Păi de unde și până unde cred ei că au găsit soluția?

Pe cine au consultat ei ca să vină să ne spună că au SOLUȚIA cea bună?

protest (13)politica

 

De aici, de la Suceava, lucrurile se văd cu totul altfel. Iată cum: băieții destepti de la Bucuresti, alde Băsescu, Dragnea, Tăriceanu, Gorghiu si Blaga s-au gândit ei în felul următor.

Aduc niște oameni noi, pe ici pe colo, îi plantează în față și încep să defileze cu ei ca si cum ar fi gata reforma. Când în realitate, tot ei decid cine, ce și cum va face de aici înainte. Cei noi veniți sunt victime sigure în fața unui sistem foarte bine pus la punct și testat în multe ocazii grele.

Așa că vă rog, atunci când vedeți că …oameni noi, tinerii vin în față…să știți că e doar manipulare ieftină. În spatele oricarui om nou, e un politician vechi care l-a ales pe cel NOU după chipul și asemănarea sa.

Când politicienii încearcă să vă mai vândă ”ieftineală” din asta să fiți siguri că în spatele bunelor intenții sunt fie traseiști politici cu state vechi, fie oportuniști care cred că le știu pe toate și că le va merge.

Și le va merge, atât timp cât le veți permite să deschidă gura și să vă explice cum le știu ei pe toate.

Pe banii dumneavoastră!

 

 

 

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de