Județul Suceava își prezintă ofertele de Paște și pentru sezonul estival la ”Târgul de Turism al României”


Intră acum și în grupul de

standul bucovinei la targul de turism al romanieiJudețul Suceava își va prezenta ofertele turistice de Paște și pentru sezonul estival la ”Târgul de Turism al României”, care se va desfășura la București, la sfârșitul acestei luni.

Consiliul Județean Suceava va participa, în perioada 25-28 februarie 2016, la ”Târgul de Turism al României”, ediția XXXV, ce va avea loc la pavilionul expozițional Romexpo – București.

”În cadrul unui stand de 18 mp, reprezentanții Consiliului Județean Suceava, alături de reprezentanții asociaţiilor profesionale de turism de la nivelul judeţului (Bucovina, Vama, Gura Humorului, Suceviţa, Putna, Vatra Dornei), vor promova potențialul turistic al județului și ofertele turistice specifice sărbătorilor pascale și sezonului estival.

De asemenea, în stand va fi prezent și un meșter popular, care va oferi demonstrații de  pictură pe ou și pictură icoane pe lemn și sticlă”, se arată pe site-ul CJ Suceava.

Sursa citată mai precizează că prin participarea la ”Târgul de Turism al României”, se dorește atragerea unui număr cât mai mare de turiști în județul Suceava, atât în perioada sărbătorilor pascale, cât și pe tot parcursul anului. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de