Teatrul „Matei Vișniec” anunță intrarea în producție a spectacolului „Münchausen” în regia lui Ovidiu Caița


Intră acum și în grupul de

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava anunță intrarea în producție a spectacolului „Münchausen”, ce va avea premiera în luna februarie a noului an.

Potrivit sursei citate, prima producție a anului 2022 a teatrului sucevean, „Münchausen”, este o monodramă semnată de dramaturga Alexa Băcanu și va fi montată pe scena teatrului sucevean de Ovidiu Caița, regizor și director artistic al Teatrului de Nord Satu Mare, iar premiera va avea loc în datele de 19 și 20 februarie.

Regizorul Ovidiu Caița este absolvent al Universității „Babes – Bolyai” Cluj-Napoca, secția Regie Teatru, cu o diplomă de master în Teoria și practica imaginii la Universitatea București, Centrul de excelență în studiul imaginii.

Caița a montat spectacole atât în mediul independent cât și la teatrele de stat între care  „Paparazzi sau cronica unui răsărit de soare avortat” de Matei Vișniec, la Teatrul de Nord Satu Mare, 2012 – spectacol selecționat la Festivalul Național de Teatru, București, 2013, „Stadiu mediu de degradare” de Peca Ștefan, la Teatru FIX Iași, 2014 – spectacol selecționat la FNTI, București 2014 și „TĂRĂ(Z)BOI” de Mariana Starciuc, montat la Teatrul de Nord Satu Mare în 2018.


Intră acum și în grupul de