Soferul care a accidentat un pieton beat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Bilca, a fost gasit


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au reușit identificarea unui șofer care a accidentat la sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea Bilca, un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă în stare de ebrietate.

ACCIDENT - AMBASADA SUA

Potrivit IPJ Suceava, în urma unor acțiuni desfășurate de polițiștii rutieri din Bilca și Rădăuți, autorul accidentului din 29 ianuarie, de pe DJ 178 C, din comuna Bilca, este un localnic în vârstă de 22 de ani.

Polițiștii au stabilit că la acea dată, în jurul orei 20.00, tânărul se deplasa în localitate în momentul în care a acroșat victima care se deplasa neregulamentar în calitate de pieton pe partea carosabilă.

După impact șoferul și-a continuat deplasarea aproximativ 300 de metri, s-a întors la locul accidentului având o discuție cu pietonul, după care s-a deplasat la domiciliul său, au susținut reprezentanții IPJ Suceava.

În seara accidentului, victima a fost transportată la spital pentru investigații medicale, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul de 22 de ani s-a ales cu dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea echipei de cercetare și modificare sau ștergerea urmelor accidentului de circulație din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane fără încuviințarea organelor de poliție”.


Intră acum și în grupul de