UNPR Suceava vrea sa candideze singur in 2016 la alegerile locale si sa aiba 20.000 de membri


Intră acum și în grupul de

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intemedia TV că UNPR şi-a propus ca în 2016, la nivel naţional, să aibă un milion de membri, faţă de 300.000 de membri în prezent.

Vartic UNPR

Ea a spus că liderul UNPR, Gabriel Oprea, a arătat în cadrul întâlnirii partidului de la Sinaia de la sfârşitul săptămânii trecute că UNPR a strâns un milion de semnături de susţinere a candidaturii a lui Victor Ponta la funcţia de preşedinte al României şi că, în aceste condiţii, ar trebui ca partidul să aibă un milion de membri.

Vartic a menţionat că la Suceava, ţinta este de 20.000 de membri, faţă de cei peste 3000 de membri care sunt în prezent.

Ea a spus că dacă se va reuşi să se atingă un procent rezonabil din această ţintă, va fi bine pentru UNPR, partid care este a treia forţă politică din ţară.

„Ne-am înfiinţat în 2010, iar de atunci ni s-s prevestit moartea politică, iar acum văd cum cam toate partidele vor să vadă cum se pot salva şi noi ne propunem să ne lărgim baza partidului”, a spus Vartic.

Ea a arătat că UNPR, care este un partid ce urmăreşte interesul naţional pentru progresul ţării,  nu are probleme în ceea ce priveşte liderul, subliniind că Gabriel Oprea este cel care a reuşit să păstreze un echilibru, iar UNPR este cea de-a treia forţă, a treia cale care poate să atragă voturile multor români care îşi doresc progres.

Vartic a mai declarat că UNPR nu-şi propune să atragă membri PSD nemulţumiţi în partid ci doar să-şi lărgească baza partidului cu oameni proaspeţi în politică.

Totodată, Cătălina Vartic a mai spus că UNPR va candida pe liste proprii la alegerile locale din 2016 şi că va avea candidaţi atât la funcţia de primar al Sucevei cât şi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, la fel ca în 2012.


Intră acum și în grupul de