Tanar din Gura Humorului, urmarit penal pentru distrugere dupa ce a dat foc unui grajd


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Gura Humorului este urmărit penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”, după ce l-a data de 1 februarie a incendiat un grajd din localitate, aflat în proprietatea unui bărbat de 63 de ani.

În urma unor cercetări întreprinse de polițiștii humoreni, în cursul zilei de joi, 5 februarie, a fost descoperită persoana bănuită de incendierea unui grajd în prima zi a acestei luni, și anume un tânăr din localitate.

Astfel, ca urmare a probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a dispus efectuarea urmăririi penale față de V. R. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.

incendiu

La începutul acestei luni, în data de 1 februarie, în jurul orei 20.28, prin apel la 112 un bărbat din oraşul Gura Humorului a sesizat faptul că pe strada Bradului din localitate arde un grajd. Pompierii ajunși la fața locului au constatat că proprietarul adăpostului de animale este un bărbat de 63 ani, din localitate, care are locuința la circa 200 de metri de grajdul folosit la depozitarea diferitelor materiale și pentru creșterea unor păsări. Totodată, proprietarul avea depozitați și trei paleți din lemn lângă adăpost, bunuri care au luat foc. Incendiul s-a extins astfel la peretele grajdului și la acoperișul acestuia, distrugându-l parțial. Pompierii au concluzionat atunci că incendiul a fost pus intenționat.

 


Intră acum și în grupul de