Tanar din Bistrita Nasaud, autorul a doua furturi din Gura Humorului, prins de politistii din localitate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din oraşul Sîngeorz Băi din judeţul Bistriţa Năsăud, este urmărit penal pentru comiterea a două infracțiuni de furt calificat de pe raza orașului Gura Humorului, de la începutul acestui an, prejudiciile aduse fiind de circa 7.000 de lei.

hoti geam

În cursul zilei de joi, 5 februarie, ca urmare a activităţilor investigative şi de cercetare penală desfăşurate de poliţiştii judiciarişti din cadrul Poliţiei din Gura Humorului, a fost identificată o persoană bănuită de comiterea a două furturi. Este vorba despre D. S., de 19 ani, din oraşul Sîngeorz Băi judeţul Bistriţa Năsăud, fără forme legale în oraşul Gura Humorului. Față de acesta s-a dispus continuarea urmării penale sub aspectul comiterii a două infracţiuni de „furt calificat”, totodată cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat prin comiterea infracţiunilor.

Potrivit Poliției Județene, la începutul lunii ianuarie a acestui an, un bărbat de 84 de ani, din Gura Humorului, a sesizat Poliției faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în boxa sa, situată la subsolul unui bloc de pe B-dul Bucovinei, şi i-au sustras din interior mai multe bunuri. În urma cercetărilor s-a constatat că în incinta respectivă s-a pătruns prin efracţie, prin forțarea ușii de acces, iar din interiorul boxei au fost sustrase truse de scule şi alte unelte.

De asemenea, un alt caz de furt a fost sesizat în ianuarie de o femeie de 55 de ani, din localitate. Aceasta a susținut că din locuinţă i s-a sustras un laptop.

Polițiștii au stabilit că hoții au intrat în casă prin forțarea geamului de la baie în momentul în care proprietara, împreună cu soţul său se aflau la biserică, lipsind de la domiciliu aproximativ două ore.


Intră acum și în grupul de