Barbatul care a furat dintr-un magazin din Radauti folosindu-se de copilul din carucior, trimis in arest preventiv


Intră acum și în grupul de

La solicitarea polițiștilor și a procurorului de caz, bărbatul care a furat în cursul săptămânii trecute dintr-un magazin din Rădăuți folosindu-se de copilul din cărucior și a lovit un agent de pază, a fost băgat în arest preventiv.

Astfel, L. Robert de 23 ani, din municipiul Rădăuți, a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava pentru 30 de zile, ca urmare a continuării cercetărilor din data de 3 februarie 2015.

Reamintim că la acea dată, un angajat al unui hypermarket din municipiul Rădăuţi, a sesizat că în timp de se afla în serviciul de pază în magazin, a fost lovit în holul de la ieşire, de un bărbat.

Poliţia a informat că agentul de pază a  relatat că în timp ce se afla la pupitrul camerelor de supraveghere video din magazin, a observat o persoană de sex masculin, însoţit de o femeie, care s-au deplasat în raioanele magazinului, în cărucior aflându-se şi un copil de circa 2 ani.

La un moment dat, bărbatul a luat de la raionul cosmetice o cutie de carton, de culoare neagră, în care se afla un parfum, pe care i-a dat-o în mână copilului.

La ieşire, în dreptul casei de marcaj, bărbatul a împins căruciorul, în care se afla copilul cu cutia în mână, fără ca acest produs să fie înregistrat, după care a prezentat la casa de marcat diverse produse pe care le-a achitat .

În acel moment, agentul de pază, a ieşit din cabina de supraveghere, în holul de ieşire, unde a întrebat bărbatul în legătură cu cutia luată din raft şi neîncasată la casă. Respectivul l-a lovit pe agentul de pază, fără ca persoanele prezente în magazin, angajaţi sau clienţi să riposteze în vreun fel, după care a părăsit incinta.

 

 


Intră acum și în grupul de