Spirite incinse in trafic dupa o tamponare la Straja. Soferul nevinovat de accident batut de pasagerii din cealalta masina


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier soldat doar cu pagube materiale s-a transformat într-un adevărat scandal, unul dintre șoferii implicați suferind diferite leziuni.

Potrivit Poliției Județene, sâmbătă, în jurul orei 15.45, pe raza comunei Straja, șoferul unei mașini nu a putut evita impactul cu un autoturism care a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure şi să semnalizeze corespunzător, astfel, cele două mașini au fost avariate.

accident politie

După accident, între șoferul mașinii care nu a putut evita coliziunea, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Ulma, și mai multe persoane care se aflau în celălalt autoturism, respectiv un bărbat de 37 de ani, unul de 31 de ani, și tatăl acestora de 61 de ani, care a venit ulterior din curtea locuinţei sale, din localitate, a avut loc o altercaţie.

De pe urma altercației, șoferul în vârstă de 47 de ani a suferit leziuni.

Întrucât declarațiile persoanelor implicate în taponare au fost contradictorii cu privire la cel care a condus autoturismul vinovat de producerea evenimentului rutier, polițiștii au testat cu etilotestul trei persoane.

Astfel, a fost găsit cu o alcoolemie de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava. Rezultate negative în urma testării au fost în cazul unei femei, dar și în cazul persoanei vătămate. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul de 36 de ani nu posedă permis de conducere, acestuia fiindu-i întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

De asemenea, și cei trei agresori s-au ales cu dosare penale pentru „lovire sau alte violenţe”.

Nici victima nu a scăpat de sancțiunile polițiștilor rutieri, bărbatul în vârstă de 47 de ani a primit o amendă de 1.000 de lei pentru lipsa asigurării RCA, fiind reţinute plăcuţele şi certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, au menționat reprezentanții IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de