Casiera unei benzinarii din Suceava, jefuita cu cutitul de un tanar din Cajvana. Vezi cati bani a furat si cum a fost prins tanarul


Intră acum și în grupul de

O casieră a unei benzinării din municipiul Suceava a fost amenințată cu cuțitul de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Cajvana, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

cutit

Femeia în vârstă de 53 de ani, din comuna Dărmăneşti, a reclamat Poliției în jurul orei 00.20, despre faptul că în timp ce se afla la serviciu a fost amenințată cu un cuțit de către un tânăr care i-a cerut să-i dea banii din încasări. Casiera i-a înmânat aproximativ 123 de lei, după care tânărul a plecat într-o direcție necunoscută.

Pentru prinderea tânărului, conducerea IPJSuceava a dat dispoziție de alertă  a echipajelor în teren, fiind suplimentate forţele cu echipe de poliţişti judiciarişti şi instituindu-se filtre ale poliţiei rutiere.

Astfel, în jurul orei 01.30, în zona unui bar din municipiul Suceava, o patrulă de ordine publică a reușit identificarea și prinderea, imobilizarea şi încătuşarea persoanei bănuite, aceasta fiind dusă la Secția de Poliție Burdujeni.

Polițistii suceveni au întocmit un dosar penal pe numele lui S. Gavril, de 20 de ani, din orașul Cajvana, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Bărbatul a fost reţinut pentru cercetări, ulterior emiţându-se şi ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, au menționat reprezentanții IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de