Harsovschi s-a tinut de cuvant. Pietonii care traverseaza zona Cinema Modern au acum gard de protectie FOTO


Intră acum și în grupul de

Problema traversării străzii în zona Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” în dreptul şantierului de modernizare a Cinema Modern, care punea în pericol pietonii întrucât nu exista o protecţie, a fost soluţionată în câteva zile de viceprimarul Lucian Harşovschi care a promis că o va rezolva.

gard CN Stefan cel Mare
Gard de protecţie instalat la CN Stefan cel Mare

gard CN Stefan cel Mare (2)

Astfel, în prezent, în zona respectivă a fost montat un gard de protecţie care asigură siguranţa pietonilor care până acum traversau zona în condiţii de nesiguranţă.

Măsura a fost luată cu câteva zile înainte de reluarea cursurilor după vacanţa intersemestrială.

 

Viceprimarul  Lucian Harşovschi, a declarat, în luna ianuarie, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, că sesizarea făcută de fondatorul Asociaţiei Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir, privind situaţia din zona Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” unde în lipsa trotuarului cetăţenii sunt puşi în pericol, că după ce va prelua funcţia va soluţiona problema. El a menţionat că a prezentat în prima şedinţă a CL Suceava problema imediat ce a fost sesizată de Dan Cuşnir, dar că a vorbit cu pereţii pentru că majoritatea PSD nu a achiesat la propunerea lui.

gard CN Stefan cel Mare (6)

Harşovschi a spus că după ce va prelua funcţia de viceprimar va discuta împreună cu constructorul de la Cinema Modern, cu Poliţia Rutieră şi cu Suceava Noastră, pentru a găsi cea mai bună formulă în această zonă.

 

„Sunt copii în acea zonă. Trebuie să găsim soluţia ca cei ce trec pe acolo, să traverseze în siguranţă”, a mai spus Harşovschi.

Soluţia a fost adoptată la câteva zile după ce Harşovschi şi-a preluat funcţia, în timp ce primarul Ion Lungu se afla în concendiu de odihnă.

Harşovschi a preluat funcţia de primar în data de 2 februarie.

Stefan giratoriu (7)
Cum se traversa inainte de montarea gardului de protectie

 

Citeşte mai mult aici despre pericolul în care se aflau pietonii, în special elevii.


Intră acum și în grupul de